Subsidies Waals Gewest

Chèques Entreprises

brantsandpatents is geregistreerd als erkend aanbieder van de Chèques entreprises van de Waalse Overheid. Dit betekent dat u via ons subsidies kan bekomen voor onder meer octrooionderzoeken, patent landscaping, en Freedom to operate analyse (vrijheid van handelen).

Meer info vindt u op de website van de Waalse Overheid.

Subsidies voor octrooikosten

Waalse KMO’s kunnen financiële steun krijgen voor de kosten die verbonden zijn aan de procedure vanaf indiening van de octrooiaanvraag tot en met verlening van het octrooi.

Via verschillende vormen van subsidies worden 15 tot 50% van honoraria en officiële taksen gedekt, die gefactureerd werden door een erkend octrooigemachtigde (brantsandpatents).

Een KMO kan op elk moment in de octrooiprocedure een subsidieaanvraag indienen via het elektronisch platform ‘ONTIME’ van de Waalse overheid. Verdere informatie en de voorwaarden voor het aanvragen van subsidies vindt u terug op de website van de Waalse overheid.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de octrooiafdeling en bel ons op +32 (0)9 230 83 38, of stuur een mail naar info@brantsandpatents.com.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de octrooiafdeling.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ