Merken

Als ondernemer beseft u het maar al te goed, de aankoopbeslissingen van uw klanten worden sterk beïnvloed door merknamen en de reputatie en kwaliteitsgaranties die deze merken vertegenwoordigen. Deze belangrijke troeven moeten beschermd, beheerd en gehandhaafd worden; en best op een zinnige en efficiënte manier.

Onze merken-experts werken nauw met u samen om een sterke en verstandige merkenstrategie te ontwikkelen, aangepast aan uw onderneming. Vertrekkende vanuit uw commerciële doelstellingen denkt brantsandpatents met u mee en adviseren wij u omtrent de waarde van uw merken, het belang van merkenregistraties en de manier waarop u de beste merkenbescherming kan verkrijgen.

brantsandpatents combineert de nodige juridische en technische kennis met een commercieel bewustzijn om uw merkenportfolio optimaal te beheren en te beschermen. Door middel van merkbewakingen en een strikte administratieve opvolging ondersteunen wij dagdagelijks de ontwikkeling van uw merken en hun onderscheidend karakter.

De snelle en no-nonsense aanpak van onze merken-experts helpt u bij het ontwerpen, verwezenlijken en handhaven van een merkenstrategie die werkelijk ter ondersteuning staat van uw project.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de merkenafdeling en bel ons op +32 (0)9 330 20 39, of stuur een mail naar trademarks@brantsandpatents.com.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de merkenafdeling.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ