Bewaking van uw merk

Wanneer uw merk geregistreerd is, kan het zinvol zijn om het te laten bewaken. Een bewaking detecteert alle depots voor merken die overeenstemmen met het bewaakte merk en die aangevraagd werden voor gelijksoortige producten of diensten. Op deze wijze wordt u tijdig op de hoogte gebracht zodoende dat u zich eventueel kan verzetten tegen een depot door een concurrent van een merk dat te sterk aanleunt bij uw merk. Via een oppositie kan u verhinderen dat het merk ingeschreven wordt. Afhankelijk van het betrokken land zijn de oppositietermijnen beperkt tot 2 tot 3 maanden, waardoor het belangrijk is om tijdig op de hoogte te worden gebracht van inbreukmakende depots.

brantsandpatents kan uw merken bewaken en adviseren of en wanneer u best uw merkrechten laat gelden. Tevens is er veel ervaring en juridische expertise aanwezig om u zowel in onderhandelingen als in verzetsprocedures bij te staan.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de merkenafdeling en bel ons op +32 (0)9 330 20 39, of stuur een mail naar trademarks@brantsandpatents.com.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de merkenafdeling.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ