Octrooien

Er zijn tal van redenen om voor een octrooi te kiezen. Een octrooi biedt u een exclusief recht waarbij u de concurrentie kan verbieden om uw innovatie te imiteren. Daarnaast kan het ook een aantrekkelijke tool zijn om de waarde en het potentieel van uw bedrijf te verhogen in een wereld die alsmaar internationaler wordt.

Sinds 2011 begeleidt brantsandpatents talloze vennootschappen bij het beschermen van hun innovaties via octrooien (ook patenten genoemd). Na een eerste kennismaking met uw bedrijf en uw innovatieve producten/technologie, zorgen wij voor een bescherming op maat van uw intellectuele eigendom.

brantsandpatents begeleidt u vanaf de indiening van uw octrooiaanvraag tot en met de verlening van uw octrooi. Wij zorgen voor het beheer en onderhoud van uw intellectuele eigendomsrechten, zodat u zich kunt focussen op de commerciële ontwikkeling van uw innovaties.

Naast het verkrijgen van een exclusief recht, zijn octrooien ook een fiscale tool. Octrooihouders kunnen namelijk genieten van een fiscaal voordeel middels de innovatieaftrek. Dit voordeel resulteert in een verlaagde belastingdruk waardoor de vennootschapsbelasting voor winsten uit de eigen innovaties met 85% wordt verlaagd!

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de octrooiafdeling en bel ons op +32 (0)9 230 83 38, of stuur een mail naar info@brantsandpatents.com.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts van de octrooiafdeling.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ