Kristof Vande Ginste

Europees Octrooigemachtigde

Kristof Vande Ginste is Europees Octrooigemachtigde. Hij heeft een Master in de Bio-Ingenieurswetenschappen met een specialisatie chemie en bioprocestechnologie. In zijn Masterthesis onderzocht hij de invloed van glycosylatiereacties op de stabiliteit van enzymen. Hierna vatte hij een TETRA-innovatieproject aan in samenwerking met diverse KMO's uit de voedingssector, waarbij voedselveiligheid en -kwaliteit centraal stonden. In een verdere werkervaring als hydronautingenieur sprak Kristof tevens het ecologische aspect van zijn opleiding aan.

Kristof zijn activiteiten bij brantsandpatents omvatten het opstellen van octrooiaanvragen en afhandelen van verleningsprocedures, het adviseren omtrent octrooieerbaarheid, vrijheid van handelen, alsook met betrekking tot oppositie, inbreuk- en nietigheidsprocedures. Hij heeft daarnaast ruime ervaring in Europese en wereldwijde (PCT) octrooiprocedures.

Zijn werkterrein bevindt zich in de chemie (inclusief fysiochemie, polymeerchemie en levensmiddelenchemie), moleculaire biologie en farmacie.

Kristof spreekt vloeiend Nederlands en Engels, heeft een goede kennis van het Frans en een basiskennis Duits en Spaans.

E-mail: Kristof.VandeGinste@brantsandpatents.com

Kristof2

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze specialisten.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ