Kris Keymolen

IP legal counsel

Kris Keymolen is juriste en erkend EU en Benelux Merken- en Modellengemachtigde. Zij mag sinds 1995 het keurmerk dragen van de Benelux Merken- en Modellenrechtvereniging.

Haar rechtenstudies aan de K.U. Leuven en de Universiteit van Poitiers en een specialisatie in intellectueel eigendomsrecht aan het gerenommeerde Centre d'Etudes Internationales pour la Propriété Industrielle van de Universiteit van Straatsburg gaven haar de uitgebreide bagage om probleemloos aangeworven te worden in vooraanstaande merkenbureaus in Frankrijk en later in België. Na vele jaren gewerkt te hebben voor twee van de grootste spelers op het gebied van intellectuele eigendomsrechten in het Brusselse, besloot Kris in 2009 haar eigen bedrijf, Keymarks, op te richten.

Als coördinator van de Benelux beroepsvereniging BMM en lid van de Europese organisatie ECTA, is Kris een gerespecteerde professional in haar vakgebied.

In januari 2024 heeft Keymarks haar krachten gebundeld met Brantsandpatents. Kris is verantwoordelijk voor ons kantoor in Brussel.

Gepokt en gemazeld in intellectueel eigendomsrecht biedt Kris een diepgaande expertise in zowel registratie, conflictbeheer, advisering, portfolioaudit als contracten allerhande. Kris Keymolen is ook een veel gevraagd erkend gerechtsdeskundige.

Kris spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels en heeft faire noties van het Duits en Italiaans.

E-mail: kris.keymolen@brantsandpatents.com

AM BAP1501 044

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze specialisten.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ