Jenthe Tack

Europees Octrooigemachtigde

Jenthe Tack is Europees Octrooigemachtigde. Hij behaalde een Master in de Ingenieurswetenschappen (toegepaste natuurkunde), aan de Universiteit Gent. In zijn thesisonderzoek werkte hij op Calderón preconditioning technieken in elektromagnetische veldproblemen.

Jenthe zijn activiteiten bij brantsandpatents omvatten het opstellen van octrooiaanvragen en afhandelen van verleningsprocedures, alsook het adviseren omtrent octrooieerbaarheid, vrijheid van handelen, inbreuk, fiscale optimalisatie en fiscaliteit.

Hij heeft ook ervaring in het schrijven en behandelen van Europese en wereldwijde aanvraagprocedures van octrooien tot en met verlening, en verder ook in oppositieprocedures ter verdediging van zowel opponent als octrooihouder. Jenthe is ook thuis in nationale inbreukzaken.

Zijn werkterrein omvat algemene ingenieurswetenschappen, medische wetenschappen, mechanica, elektronica en textiel.

Jenthe spreekt vloeiend Nederlands en Engels, heeft een goede kennis van het Frans en werkkennis Duits.

E-mail: jenthe.tack@brantsandpatents.com

Lean, flexible and very service minded”, IP agency Brantsandpatents is a major port of call for domestic companies seeking to protect their innovations. Distinguished for its “commercial brilliance”, the outfit offers intelligent portfolio development guidance and meticulous drafting services; insightful counsel on initial public offerings and IP tax benefits is another strong suit (IAM Patent 1000)
Jenthe2

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze specialisten.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ