Rogier Goos

IP legal counsel

Rogier Goos is Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde. Hij behaalde een Master Rechten aan de Universiteit van Gent en een Master Europees recht aan de Sorbonne te Parijs. Daarnaast behaalde hij een Master Intellectueel Eigendomsrecht aan de Katholieke Universiteit van Brussel. In 2019 voltooide hij de management opleiding KMO Excellence aan de Vlerick Business School.

Rogier verleent strategisch advies op het gebied van de bescherming, exploitatie en verdediging van merken, modellen en auteursrechten en in het bijzonder het ontwikkelen van een strategie op het vlak van intellectuele eigendom en het beheer van conflicten.

Al meer dan 15 jaar beheert hij merken- en modellenportefeuilles van kleine en grote bedrijven in een ruime waaier van sectoren, met ervaring inzake het wereldwijde beheer voor een Fortune Global 500 bedrijf. Hij verzorgt verder regelmatig het IE onderdeel van een due diligence en wordt door gerechtelijke instanties frequent aangeduid als deskundige bij een beslag inzake namaak. Verder geeft hij les Intellectuele Eigendom aan de opleiding Brand & Packaging aan het Sint-Lucas Gent.

Rogier spreekt vloeiend Nederlands en Engels en heeft een uitstekende kennis van het Frans.

E-mail: rogier.goos@brantsandpatents.com

"Modern, refreshing and innovative, Brantsandpatents is a popular choice for dynamic innovators looking for the best in IP protection now and in the future. Transparency and efficiency are the hallmarks of its cost-effective service.”
Nieuwe foto Rogier

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze specialisten.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ