Frédérique Timan

IP legal counsel

Frédérique Timan studeerde af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam, en behaalde in 2010 haar Master Intellectueel Eigendomsrecht aan het Instituut voor Informatierecht. Zij is voorts BMM erkend merkengemachtigde sinds 2014 en bij het Europees merkenbureau geregistreerd EU merken- en modellengemachtigde.

Frédérique was reeds werkzaam voor brantsandpatents (Gent) tussen 2015 en 2018 en voordat zij bij het kantoorkwam werken, heeft Frédérique uitgebreide ervaring opgedaan bij merkenbureau Novagraaf in zowel Amsterdam als Brussel, waar zij onder meer verantwoordelijk was voor de coördinatie en behandeling van grote en complexe merken- en modellenportfolios voor internationale klanten. Frédérique heeft voorts tussen 2010 en 2013 aanvullende internationale ervaring opgedaan als in-house counsel voor AB InBev te Leuven.

Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit advisering bij het registreren van merken en modellen, uitvoeren van beschikbaarheidsonderzoeken, advisering en onderhandelen in geval van inbreuk en opstellen van de nodige juridische overeenkomsten, behandelen van oppositie- en weigeringsprocedures en het uitwerken van IP (beschermings)strategieën.

Frédérique heeft een actieve kennis van het Nederlands en Engels, alsmede een basiskennis van het Frans.

E-mail: frederique.timan@brantsandpatents.com

Merken Frédérique Timan

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze specialisten.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ