Dominique Vercammen

Europees Octrooigemachtigde

Dominique Vercammen is Europees Octrooigemachtigde. Voor Dominique kent de life science sector geen geheimen. Hij behaalde zijn doctoraat in de Biotechnologie aan de Universiteit van Gent bij Prof. Walter Fiers en werkte er later als postdoctoraal onderzoeker aan het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) in het Departement voor Plantensysteembiologie o.l.v. Prof. Dirk Inzé.

Dominique is sedert 2008 professioneel actief in de wereld van Intellectuele Eigendom als adviseur bij diverse kleine en grote biotechnologiebedrijven gericht op zowel medische als agrarische toepassingen.

Dominique heeft een gedegen kennis van octrooiprocedures, zowel op Europees niveau als internationaal. Hij heeft ervaring met het verdedigen en uitbreiden van octrooiportefeuilles en met het verlenen van advies wat betreft de octrooieerbaarheid van uitvindingen en vrijheid van handelen.

Zijn specialisaties zijn levenswetenschappen in het algemeen, met inbegrip van toepassingen in de geneeskunde en landbouw, en moleculaire biologie, genetica, celbiologie, biochemie, medische biologie en immunologie in het bijzonder.

Dominique spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, heeft een goede kennis van het Frans, en kan zich verder uitdrukken in het Duits en het Spaans.

E-mail: dominique.vercammen@brantsandpatents.com

Octrooien Dominique Vercammen

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze specialisten.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ