Christoph Bourgeois

IP legal counsel

Christoph Bourgeois is jurist (LL.M. UGent, 1995) met een bijkomende specialisatie in het intellectueel eigendomsrecht (Diploma in Intellectual Property Law – Queen Mary and Westfield College (Londen), 1996). Christoph is eveneens BMM Erkend Merkengemachtigde®.

In 1996 begon hij zijn professionele carrière in het kantoor Gevers als merken- en modellengemachtigde en vanaf 2006 was hij er afgevaardigd bestuurder van Gevers Marks nv.

Begin 2011 startte hij samen met Johan Brants het kantoor brantsandpatents op, dat een geïntegreerde dienstverlening verschaft voor alle vormen van intellectuele eigendom (octrooien, merken, modellen, etc.).

Christoph heeft ervaring met het adviseren van zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen met betrekking tot de bescherming van hun innovaties en merken, designs, domeinnamen, verpakkingen en andere innovaties in binnen- en buitenland. Tevens verdedigt hij de belangen van zijn cliënten in conflicten met betrekking tot intellectuele eigendom, waaronder oppositieprocedures bij het Benelux Bureau voor intellectuele eigendom alsook het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie.

Sinds 2014 is Christoph betrokken bij de opleiding van toekomstige BMM gemachtigden.

Christoph spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

E-mail: christoph.bourgeois@brantsandpatents.com

"Modern, refreshing and innovative, Brantsandpatents is a popular choice for dynamic innovators looking for the best in IP protection now and in the future. Transparency and efficiency are the hallmarks of its cost-effective service.”
MERKEN Christoph Bourgeois

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze specialisten.

Wees gerust, u bent niet alleen.
Surf eens door de FAQ. Heeft u nog twijfels,
aarzel dan niet ons te contacteren.

FAQ